//Pusheen Lover
Lots Of Love...
Saturday, January 14, 2012 | 5:00 AM | 0 comments
hello there! woot woot :p okay, hampir 2 hari aku siapkan blog aku ni and finally... jadi jugak ;D penat tau.. sakit tangan Mak Senah ;( ahaha olololo. so how now? Okay ? Lawa? alahh , biasa biasa je , taklah lawa mana pun. At least aku suka and mengikut citarasa aku.. yeayyy! hahahaha xx ~ blog dah lawa so dah semangat ah en nak update? ^^ 

Okay, so macam mana budak sekolah? homework dah siap? dah baca buku? online je korang tau :p hahaha macam aku bukan budak sekolah pulakk :p Me ? yes yess dah siap dah punn ;) and macam mana sekolah korang? Okay? Mah school... okaylah minggu pertama class aku menang keceriaan en ^^ 

And then, minggu ni dah start latihan sukan :3 aku nak masuk cheerleading dengan lompat tinggi jah. yang lain taknakk :/ hahahaha xx ~ and tahun ni junior semua muka mintak pelempang :/ aku senyum dia jelingg. and then ada satu ni dia boleh pijak aku punya kasut..... kuaja kau budak ._.

tau ahh chomelsss :p hahahaha LOL 

New year ni, perangai baru , beg sekolah baru , kasut baru, baju baru, handphone baru, rambut baru, boyfriend pun baru :P whoops! ahaha no ahh. thiz new year ForeverAlone je :(( mana ada sesiapa nak kat kite.... uhuks uhuks dehnyeeee ~ asyik kene game je T_T hello boys, i'm not a toy OK! 


 
Aku ada peminat........alahh tau ah kite en Nabila Huda :p hahahahha joke joke. saye print screen dekat someone blogg, my babyyyy :* awww dia puji aku tinggi mengunung sampai tak muat dah kerusi ni, punggung dah besar :3 hahahaha xD jealous ke? eley eleyy :p dia kata aku takde PIMPLE... Babyboo, you know what, I teringin nak ada tapi tak ada ada ok? sedihh sangat sebenarnya :(( nak rasa jugakk.. hmmm. 

Hey gais, I have to go. Someone call me on skype. Takecare love! 

-Esteeeeeeeeee-

Older Post
Disclaimer


Hello chingu(s)! Welcome to my beautiful blog. Okay, change this nonsense word with yours :)

Mood : Your mood here
Status : Your status here
Personal | Fanfic

Menu Order

About Links Entries


Tagboard

Code cbox at here. Maximum width and height 200px. No more than that !

Credits

This template was made by Farahin Abd Majid and the basecodes is belonging to Siti Hajar Zainuddin. The background was taken at Google and the header image inspired by Weheartit.

P/S : Tell me if I use your artwork but I didn't credit you.