//Pusheen Lover
Shasha, my petsister and iloveyou :*
Thursday, December 1, 2011 | 1:55 PM | 0 comments
Assalamualaikum and hey hey oo ~ ahaha, okay kali ni post lagi ^^v tetiba rasa macam ada hati + suka nak update blog! whoops :o gedik much ~ hahaha,

and btw, lawawww tak blog design baru saye yang sekarang ni? okay dari pukul 2.30 a.m until 5.30 a.m saya siapkan. terasa macam membuang masa disitu -_-' lol. Sambil tu tweet tweet ahh :p hihi xx 

okay, harini nak update cerita pasal anak perempuan Cik Rosli. Haaaa, kau kenal takk? D: alah, budak yang pakai bb tuu, yang duduk dekat atas peta Malaysia :p ahaha, tak kenal jugak? :O okay ni haa dia :- 


Woooooo, dia tunjuk gigi rabbit dia pulakk. macam Piranha pun ada jugak aku tengok :P lol. okay dah kenal dia? kalau tak kenal, pergi taman muka dekat tanah cepat! xx ~ 

okay, dia ni dia ni dia ni.......... akak aku! lain mak lain bapak. hahaha, akak angkat aku jeee. kiteorg kenal masa cuti 2 minggu bulan Mei yang lalu. lol tak lah lama sangat kiteorg kenal , tapi kiteorg dah macam adik beradik betul  ;-) 

Mana tak nyaaaa, setiap malam saye mesti buat super savers dok bergayut dengan dia. Tapi kadang kadang taklahh, sebab si Shasha ni bergayut dengan Harith dia ;') awwww, jealous hakuhh :(( 


Haaaaaa, percaya tak? tak percaya? :O awak pergi lah call maxis ~ tanya org tu betul ke tak. ahahaha, okay ni ha yang saye sempat nak print screen. 1 jam 11 minit 25 saat. hahaha lama tak? ~ 

Dulu saye dengan dia ni pernah ah gaduh gaduh manja + gedik + mengada dulu... tapi allah mempertemukan kiteorg semula :') lol. apa aku merepek ni? -.- hmm, yeah. pernah gaduh tapi berbaik semula :') bestfriend tapi tak pernah jumpa :p 

ahaha, memang ahh, aku duduk Johor si Shasha ni pulak duduk Perak. saye duduk bawah peta Malaysia, Shasha ni pulak duduk atas peta Malaysia. haha dua dua jauhh ~ 

kiteorg plan tahun ni nak pergi shopping sama sama, dekat Midvalley kotttt. nak pergi shopping barang sekolah yeayy! ahaha, nak beli beg, kasut, semua sama ahh. sila jealous okay? :p ~ 

and harap harap ah saye dapat jumpa dengan kawan se-model saye ni :3 pastu Dp buat sama sama en, pewwwwww D: ahahah cakap je lebihh ~ 

okay lahh, tu je kot yang saye nak cakap pasal minah + gedik + manja + emo ni. k banyakk :p hahaha, nanti saye post lagi pasal "Happy Birthday Chyraa Chyroo" nak post sekarang tak boleh, video untuk dia tak buat lagi ;) 

Lots Of Love, 
Estee Lautner


Older Post | Newer Post
Disclaimer


Hello chingu(s)! Welcome to my beautiful blog. Okay, change this nonsense word with yours :)

Mood : Your mood here
Status : Your status here
Personal | Fanfic

Menu Order

About Links Entries


Tagboard

Code cbox at here. Maximum width and height 200px. No more than that !

Credits

This template was made by Farahin Abd Majid and the basecodes is belonging to Siti Hajar Zainuddin. The background was taken at Google and the header image inspired by Weheartit.

P/S : Tell me if I use your artwork but I didn't credit you.